Jakob Kosić - "Da sam Stipe, ne bi se ponovno borio protiv Ngannoua!"

  Pregleda 12,289

Podcast Inkubator

Prije 10 dana

ČITAV podcast pogledajte na LINK-u:
hrpost.info/history/ncuTebvIabhsdKg/video
-------------
POTRAŽITE NAS na sljedećim kanalima:
WEB: podcastinkubator.com/
FACEBOOK: podcastinkubator
INSTAGRAM: podcast.inkubator
E-MAIL: podcast.inkubator@gmail.com
Postanite naš patreon i podržite Podcast Inkubator!
PATREON:
www.patreon.com/podcastinkubator
PODCASTERI:
Marko PETRAK Instagram: 5rak_m
Ratko MARTINOVIĆ Instagram: ratkomartinovicsb
PRODUKCIJA:
Siniša PAŠIĆ Instagram: mis_studio
MARKETING I PRODAJA:
e-mail: podcast.inkubator@gmail.com
Sva prava zadržana!

Komentari
Karl Anal
Karl Anal Prije 7 sati
Usporedit ping pong sa mma, sjajno. Mora da vuče korjene iz solina :) Iskreno, često dok gledam mma mislim o ping pongu. Tipični balkanski mentalitet, ja ne bi ovo ja ne bi ono. Mogumbo je zaslužio šansu za borbu za pojas, a jonesa ne bi nikako direkt u borbu za titulu. On treba na gubitnika ove dvojice ali mislim da dana zna da gubi protiv obojice pa cijedi svaku kunu.
Иван Јунгић
Иван Јунгић Prije 9 sati
Ljudi misle da će se scenario prve borbe protiv Stipe ponoviti. Ja kažem da neće. Zašto? Da li ste gledali poslednje mečeve Ngannoua? Ne mislim na nokaute, nego na način na koji su realizovani. Ja apsolutno ne vidim napredak u standup tehnici, a šta mislite onda na čemu je radio zadnjih par godina? Ja verujem da je radio na ostalim aspektima MMA i da se zbog toga repriza prvog meča neće dogoditi. Biće dosta kompetitivniji meč, realnost je da će Stipe biti višestruko ugroženiji nego u prvom meču. Mentalno, a i kao lekcija, više je značio onaj poraz Francisu, nego što je pobeda Miočiću.
Ivan Medak
Ivan Medak Prije 15 sati
Koja je vama pm, šta pričate vi 😂
Jarić. Živadin
Jarić. Živadin Prije 3 dana
Papan😂
Neca Smeca
Neca Smeca Prije 5 dana
Sta mislite o filmu ,,Dara iz Jasenoca?""
Ivan Blazevic
Ivan Blazevic Prije 5 dana
Stipe je champ i ne kalkulira, ovaj put će razjebat ngonuaa ko niko dosad
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
Mislim da će Ngannou njega nokautirati u 1.rundi, i to brutalno.
Dean vonic vonic
Dean vonic vonic Prije 5 dana
2,3 polu prifi borbe je dobio! I sa prvacima u ufcu bi se mlatio!! Hahaaa..
Drazen Stefanovic
Drazen Stefanovic Prije 5 dana
Marko drag si covjek si itd ali molim te samo malo daj da pricaju gosti
Zoran Kristo
Zoran Kristo Prije 6 dana
To sto si amater
Lovro Dunic
Lovro Dunic Prije 6 dana
Šta serete
The Terminator IKS 99
The Terminator IKS 99 Prije 6 dana
Dobit ce ga Nganuou garant ovaj put, protiv DC u proslom mecu je Miocic bio uzdrman i nije bio toliko dobar, Nganuou dobija ovo sigurno
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije dan
@The Terminator IKS 99 U redu, odlično onda, ali Stipe je i meni već moram priznati dojadio sa svojim sjedenjem na tituli, počeo je raditi kao Cain, uostalom, on je Amerikanac, a po krvi Hrvat, ne zna ni naš jezik, a Rakić je 10 puta prije Srbin nego Stipe Hrvat, i to su činjenice.
The Terminator IKS 99
The Terminator IKS 99 Prije 2 dana
@Mate Jakelić nece neka bolji dobije
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
Hoće li ti onda biti drago?
iwan 1317
iwan 1317 Prije 6 dana
Ali ti nisi Stipe tako da tisu
The Notorious
The Notorious Prije 7 dana
Ngannou ce dobiti stipeta,ne bih voleo ali tako ce bit.
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
Slažem se. Stipi je od Cormiera trajno oštećen vid, već je ostario, a nema više ni onakvu bradu da prima onakve maljeve od ove grdosije.
DT
DT Prije 4 dana
Nece..
Vedran Andrić
Vedran Andrić Prije 7 dana
Koji je ovaj sirovina.
casta1998
casta1998 Prije 7 dana
Ovaj decko ima 3 seoske borbe i tu se sad vode neki podcasti kao da se radi o nekom jebenom perspektivnom borcu.Pravi perspektivni sportasi se ne odazivaju na ovakve ocajne podcaste nego cekaju da steknu ime i rezultat.S druge strane,ovaj podcast radi kontra efekt na mlade MMA borce koje pozivaju u emisiju i pale ih,loze kao da su jebeni...Pustite talentirane decke da treniraju i stvore rezultat,onda radite podcaste i pricajte o knockoutima i velikim pobjedama.
mirza531983
mirza531983 Prije 7 dana
Pratim i volim Stipu od pocetak karijere ali mora biti revans...
nn nn
nn nn Prije 8 dana
Veliki sam fan stipe kao borca i covjeka,ali ja mislim da sa nguannom vise nema sta trazit. .jedini nacin za pobjediti ga je bilo kako ga je stipe dobio prvi puta,a to vise nece proci...nadam se da sam u krivu ali...
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
Nažalost, mislim da će ga Ngannou nokautirati u prvoj rundi ovaj put, Stipe je ostario, ošla brada, a ošao i vid nakon one trilogije sa Cormierom.
Ludak Ludak
Ludak Ludak Prije 8 dana
Petrak jel ti slusas sebe dok pricas? " Ako su nekog izjebali to je Stipe, ej bori se sa ovim, ej bori se sa onim". A sta bi trebalo? Bije se jednom godisnje i jos da bira sa kime. Jel bi trebali Jones, Ngannou, Blaydes, Rozenstruik, Lewis, Volkov, Overeem da stanu u red i da Stipe prstom pokaze sa kime bi se on borio, a da ostali čekaju jos 5 godina za borbu.
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 9 sati
@Иван Јунгић To svaka čast, ali u doba od kad je bio prvi teškaš svijeta od ožujka 2003 - mislim lipnja 2010. godine bilo je tu itekako kvalitetnih boraca tipa Nogueira, Cro Cop, Sylvia, Arlovski, Coleman, Randleman, Rogers, Hunt i Goodridge, prije nego što je bio prvi teškaš svijeta pobijedio je i Sobrala, Schila i Herringa, ali bilo je tu i nedoraslih boraca tipa Ogawa, Nagata, Zuluzinho, Choi i Egidijus Valavicius koji nikako nisu pripadali u ring s njim, Fujita i Kohsaka su mu bili dovedeni kao topovsko meso, a izbjegavao je i UFC, a s time i borbe protiv Couturea, Lesnara, Carwina i Mira i tada već vrlo jakih Velasqueza i JDS-a, izbjegavao je teškaškog Overeema u Strikeforceu, izbjegavao je i revanš sa Mirkom, Pride GP 2006, borbe sa Barnettom, Kharitonovim, Werdumom (u Pride-u), Wanderlei Silvom koji se tukao i sa Mirkom i sa Huntom, a još k tome je i odugovlačio obranu protiv Nogueire koliko je god mogao, kao i nekoliko puta odbio borbu sa Mirkom, a to govorim kao Mirkov izraziti kritičar koji mi se kao osoba, a bome ni kao borac ne sviđa.
Иван Јунгић
Иван Јунгић Prije 9 sati
@Mate Jakelić Meni su sve njegove poslednje borbe protiv boraca koji nisu u primeu legitimne, jer i sam je već 10 godina bleda senka one zveri iz Pride-a.
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije dan
@Vladan Marjanović Ma ne, nemoj karikirati, ali za vrijeme svoje vladavine nije se borio ni sa Lesnarom, ni Carwinom, ni sa Mirom u primeu, ni sa Ubereemom, ni sa Barnettom, dosta boraca je on izbjegavao i tako produžio svoju vladavinu.
Vladan Marjanović
Vladan Marjanović Prije 2 dana
@Mate Jakelić Lako je bilo Feodru da bude šampion kada se tada nije borio Stefan Zvijer.
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
Dobro, svaka čast, to stoji, ali koliko je puta i kada Fedor branio titulu u Prideu? Osvojio je u ožujku 2003 protiv Nogueire Kolovoz 2004 - Revanš protiv Nogueire je NC Prosinac 2004 - dobiva revanš protiv Nogueire Kolovoz 2005 - borba sa Mirkom Prosinac 2006 - obrana protiv Hunta A između kante i nedorasli borci, pa to je još gore nego da si neaktivan, Stipe je prema pisanju medija bio neaktivan zbog ozljeda, a Fedor kao prvak aktivan, ali samo sa probranim borcima. Ionaku su svi ti sportovi teška prevara i namještačina.
Grams N' Noses
Grams N' Noses Prije 8 dana
Mogao se Stipe komotno umiroviti nakon treće borbe protiv Cormiera, ali nije, jer je pravi vitez...za razliku od pojedinih UFC zvjezdica koje potajno kalkuliraju i izbjegavaju opasne protivnike!
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
Fedora i dalje smatraju najboljim teškašem svih vremena, zašto, zato jer je kalkulirao koliko je god mogao i debelo izbjegavao i probirao protivnike: nije otišao u UFC nakon raspada Pridea, nije htio meč sa Overeemom u Strikeforceu, u Pride-u nije dao Mirku revanš, odugovlačio je revanš sa Nogueirom koliko je god mogao, a nije se tukao niti sa Barnettom, niti sa tada već dobrim Werdumom, teškarškim Overeemom, Wanderlei Silvom (protiv kojeg su se tukli i Mirko i Hunt), nego je tukao nedorasle borce i nije niti nastupio na Pride GP-u 2006.
Josip Misic
Josip Misic Prije 8 dana
Sest minuta ciste inteligencije i logike decki svaka cast...🙄😂👊
Marko markovic
Marko markovic Prije 8 dana
Stipe će izgubit i oprostit će se ne može on vise a ova crna budala će dugo vladat
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
@B B Pa normalo da je prevara, ali mislim da ovo Stipe nažalost gubi, nema on više ni bradu a ni vid za ovog snagatora, a kako će ga rušiti kada je Blaydesova i Cainova rušenja sa lakoćom branio.
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
Nažalost, isto mislim da Stipe ovo gubi nokautom u prvoj rundi, u borbama sa Cormierom su mu trajno stradale oči.
Marko markovic
Marko markovic Prije 8 dana
@B B slažem se s tobom ali kako god zvijer je naravno ja navijam za Stipu ali nisam bas siguran u pobijedu. A danas se sve zasniva na prevarama
B B
B B Prije 8 dana
Neće,nadam se da će Stipe pobjediti iskreno....e onda može se povući ili tražiti Dzonsa ....Francis (sto bi rekao drviš ) NGANGO je čovjek iskopan ko zna gdje .... Sistem ga izvukao iz blata ,postavio ga tu gdje jeste..čovjek je po mom mišljenju napuderisan svim i svačim ,forsiraju ga da bude šampion stvarajući filmske price s tim ...krenuo je sa dna stigao do vrha...ko zna kako mu je i pravo ime,čuj Francis sam glupani mogu vjerovati u to,ime je vezano za Francusku gdje se on prvi put javno i pojavio.....Sport je jedna velika prevara...a navode nas da zapravo ne izgleda tako...naravno uvijek ima izuzetaka al msm gdje ga iskopaše ,čuj Francis 🤔
Pavle Tomljenovic
Pavle Tomljenovic Prije 9 dana
Srecom niste stipe,zato je on sampion,a milioni kazes 5 miliona mi daj!!On jede istom zlicom imao 2 milliona ili 5 ,nije svima sve u novcu !!
Dorian Diggler
Dorian Diggler Prije 9 dana
Zbog takvog razmišljanja i nisi Stipe (tj. kao Stipe, dakle prvak svijeta u teškoj) nego samo Jakob❗❗❗
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
@Dorian Diggler Fedor je kroz cijelu karijeru jako puno kalkulirao, od neodlaska u UFC, izbjegavanja borbe sa Overeemom van UFC-a, nije dao ni Mirku revanš, nije se tukao ni sa Barnettom, Wanderlei Silvom, Kharitonovim, Werdumom, teškaškim Overeemom u Pride-u, a mogao je mlatiti kojekakve nedorasle borce, a revanš protiv Nogueire je isto izbjegavao koliko je god mogao.
Jack Ripper
Jack Ripper Prije 8 dana
@Dorian Diggler ovo je najveca kolicina gluposti koju sam vidio u zivotu
Dorian Diggler
Dorian Diggler Prije 8 dana
@Jack Ripper Nije nužno mijenjati ime nego samo način razmišljanja a to znači i djelovanja. Naime, trebao bi "samo" pobjeđivati protivnike onim redom kako mu ih šalju, kao što to radi Stipe. Ako radiš to što radi Stipe kroz veći dio karijere onda je svejedno zoveš li se Stipe, Mirko, Fedor, Khabib, Conor, Daniel, Randy, Georges ili možda Mike, Mohammad, Lennox, Evander a može promijeniti ime u Amanda ili Ronda 😂(jer možda bi mu dobro došla promjena spola). Na kraju se jedino broji jesi li prvak ili nisi!!! Ali ako bi npr. meni na putu prema kakvom globalno relevantnom pojasu prvaka pomogla promjena imena u Stipe, ja bih to napravio odmah sutra❗❗❗
Jack Ripper
Jack Ripper Prije 9 dana
Sta bi trebo promjenit ime u stipe?
Mate Gradac
Mate Gradac Prije 9 dana
zato i nisi stipe..
Marius Tolius
Marius Tolius Prije 9 dana
Znas kak se ja pokrijem buraaaz... Jakob Kosic > Cody Garbrandt ??
Goran Mus
Goran Mus Prije 9 dana
Birtijaska naklapanja jebote 🤯
pro patria
pro patria Prije 9 dana
glupljih 6 minuta u životu nisan posluša, čuj on se na njegovon mistu ne bi tuka sa francisom, a s kin bi se tuka? ako si prvak tribaš branit titulu od onog najopasnijeg, logično. to biranje protivnika ka u boksu je tolko jadno da ja to ne mogu uopće pojmit. drugo, pazi kosića šta sere "neću se opet tuć sa tebon, ako san te jednon pobijedia, sljedeći put ću se zajebavat sa tebon" hahaha.. pa valjda ljudi napreduju.. jel iko ikad vidia da je gubitnik prvog meča pobijedia u revanšu??? ma, nikad viđeno.. kosiću, to šta si ti izreka zove se STRAH
Aleksa Babic
Aleksa Babic Prije 7 dana
To je najgluplja rečenica koju sam ikas cuo.
pro patria
pro patria Prije 8 dana
@Vladan Marjanović ma momak je fizički beštija i u to malo mečeva šta ima se vidi da je tehnički potkovan, dobro udara i velik je potencijal al u ovon videu je nasra brdo gluposti
Vladan Marjanović
Vladan Marjanović Prije 8 dana
Pa kad je rekao za Mcgregora da nije nešto jak (rekao mu jako relevatni Croata) šta onda dalje da se priča o njemu.
Dorian Diggler
Dorian Diggler Prije 9 dana
Pa, zato je Stipe prvak MMA u teškoj kategoriji a taj Jakob je samo "neki Jakob" i s ovakvim razmišljanjem će to i ostati...( a kad se zbroje svi periodi tj. sve ono vrijeme kad je pojas bio u Stipinom "vlasništvu" dolazimo i do činjenice da je taj MMA-ov pojas prvaka u teškoj kategoriji već do sada enormno dugo vrijeme proveo Stipi "oko pojasa")❗
Kleo F.
Kleo F. Prije 9 dana
Ovaj Kosić je pravo osvježenje među borcima. Atraktivan i pametan borac sa stavom u ringu i van njega (pogledati cijelu emisiju). Uz Reljića najinteresantniji borac za slušanje.
Jack Ripper
Jack Ripper Prije 9 dana
@MaurS zasto mislis da je kompleksas
MaurS
MaurS Prije 9 dana
Kompleksaš do bola
Aleksa Babic
Aleksa Babic Prije 9 dana
Izgleda da Ngannou treba jos i slona da nokautira, da dokaže Petraku da je zaslužio borbu za titulu.
Ivan Stažić
Ivan Stažić Prije 9 dana
Znači ne želim ispast Internet troll ili Keyboard warrior,ali brate vi ste kao stručnjaci za MMA i toliko ogorčeno pričate o ovoj temi kao da Ngannou nema 4 vezane pobjede u teškoj kategoriji (znamo težinu takvog niza u toj kategoriji) + sve 4 su protiv i više nego respektabilnih protivnika i to u prvoj rundi uz KO. Francis je u svakom slučaju napredovao,što ne znači da će dobiti Stipu jer tko zna kako stoji u hrvanju i kondiciji,ali ne shvaćam logiku zašto bi ga trebao izbjegavati moj Petrače,itekako zaslužena borba i trenutno najlogičnija stvar još uzevši u obzir koliko Ngannou čeka borbu,strava. If you wanna be the best, you got to beat the best
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
@Aleksa Babic Ja se slažem, ali Fedor kada je vladao cirkusom od Pridea je osvojio titulu u ožujku 2003, obranio je tek u prosincu 2004, pa kolovozu 2005 i onda tek na Staru Godinu 2006, i to kao nije odugovlačenje, pa spomeni i Fedora među kalkulante.
Ivan Stažić
Ivan Stažić Prije 7 dana
The many faces of Petrak,vidiš odlična observacija,samo se referiraš na situaciju s Cro Copom i Pietrajem kao jedno od tih "promjena ličnosti"
Emanuel Marković
Emanuel Marković Prije 7 dana
@Ivan Stažić Petrakovo mišljenje je kreirano mišljenjem sugovornika i često se na istu temu oglasi više puta i svaki puta mišljenje mu je različito, ovisi o sugovorniku. E sad, glavna 2 pitanja su postoji li više Petraka s različitim razmišljanjem ili je tip jedan ali jednostavno vjetrenjača ili suncokret koji nema svoje mišljenje i trabunja čisto da se uvuče (svakom) sugovorniku u guzicu?
Aleksa Babic
Aleksa Babic Prije 7 dana
Miolić brani titulu jednom godisnje i sad protiv Ngannou 2021, protiv Jones 2022, ako Jones izgubi trazice revans jer mu je to prvi poraz u karijeri, i nzm kad ce stici red na Blaydesa, Volkova, Ganea itd...
Ivan Stažić
Ivan Stažić Prije 9 dana
Ako si pravi prvak onda trebas braniti pojas protiv najboljih i onih koji su to zaslužili što Ngannou 100% je,a ne izbjegavati borbe i praviti neku umjetnu tvorevinu,eventualno eto te borbe za novac tipa Jones,ali eto i on je ubojica koji ima argumente za tu borbu s obzirom na postignuca,ali ovaj Petrak mi je fascinantan,godinama u MMA i u novinarstvu,nit zna engleski pričat i malo malo lupa gluposti koje su stvarno ispod svakog nivoa 🤦‍♂️
B S N !!!
B S N !!! Prije 9 dana
Po mom misljenj stipe ce izgubiti
Nikola
Nikola Prije 8 dana
To misli i Petrak ali ne zeli javno reci. Zato i favorizira ideju da ide Stipe na Jonesa jer misli da su mu vece sanse protiv njega plus marketinski veca lova. Poraz od Kamerunca moguce da bi oznacio i kraj karijere. Decko je zvijer u kavezu i svi strahuju od njegovih maljeva u rukama.
König Im Schloss
König Im Schloss Prije 9 dana
Mozda ali to se uvik govori.
Muzic&Zenica Hippo
Muzic&Zenica Hippo Prije 9 dana
Kakva naklapanja,ovaj Petrak je čudak veliki,iritira me svojom pojavom.
Milan Stojakovic
Milan Stojakovic Prije 9 dana
Pitaj Bilog Samana za savjet on zna koji trener je dobar a koji nije,zato danas prevrce blato po dzungli i lovi ticu zamkom
Luka Cikoja
Luka Cikoja Prije 9 dana
Da je baba muško..
ivan ivic
ivan ivic Prije 9 dana
ova dvojica pričaju kao da će se stipe protiv ngannoua borit za kikiriki....vjerojatno će zaradit najveću lovicu dosad ako ga pobijedi ide na jonsa gdje će zaradit još više para i može lagano u penziju
ZgemboAdislich
ZgemboAdislich Prije 8 dana
@ivan ivic haj sto je najveći mudonja nego je i borac nevjerovatan. Ljudi ga potcjenjuju previše ali za mene je daleko najjaci i najkompletniji borac
König Im Schloss
König Im Schloss Prije 8 dana
@ivan ivic slazem se, Stipe je pravi borac. Nadam se da ce ih usutit.
ivan ivic
ivan ivic Prije 8 dana
@König Im Schloss svjestan je stipe da UFC i američka publika jedva čekaju njegov skalp. rogan i anik su vrištali od sreće kad ga je cormier nokautirao.... uvjeren sam da miočić želi svima dokazati da je bolji od svih tih daninih pudlica. miočić je najveći mudonja u toj prelims organizaciji!
König Im Schloss
König Im Schloss Prije 9 dana
Moga bi on i sad komotno u penziju
Deadpool
Deadpool Prije 9 dana
Stipe će mu kičmu ispravit.
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
Mislim da će Stipe ovaj put zaronit u prvoj rundi.
Al Bundy
Al Bundy Prije 9 dana
Ovo je mma borac u gostima ili komentator😂
MaurS
MaurS Prije 9 dana
Decko klaun
N.N Lice
N.N Lice Prije 9 dana
Nekad se stvarno pitam da li ste vi normalni... pa sto se onda Poirier borio protiv Conora 2 puta, sto se Cormier borio protiv Miocica 3 puta i imate jos 100 takvih slucajeva, pa logicno da ce se Francis boriti protiv Miocica jer je Francis pazi sad ovo... NO. 1 CONTENDER, jbt Petrak malo mozak ukljuci, skini tu kapu...
Ivan Blazevic
Ivan Blazevic Prije 5 dana
Pa normalno stari, neče niko gkedat ovog lika već ljudi hoće real deal, a to ke borba stipe ngonauu jer su dva najjača trenutno i najzanimljivija. A stipe nije sisa već fajter tako da bolje izgubit muški nego odbijat borbe ko pička
Dorian Diggler
Dorian Diggler Prije 9 dana
Naravno! A što bi Stipe trebao napraviti? Možda odbijati protivnike idućih 10 godina i na taj način osigurati kontinuitet vlasnika MMA-pojasa u teškoj kategoriji ❗❓ Baš je "inteligentan" ovaj dečko❗🙄
NinoZGB
NinoZGB Prije 9 dana
ajde ne trabunjajte, ko da stipe moze birat, ufc odlucuje... a s kim bi se onda trebao borit? zadnja 4 meca nganou, sve nokauti u 1. rundi i to protiv top contendera: blaydes, velasquez, dos santos, jarzinho! svidalo se to nekom ili ne jedini je koji zasluzuje trenutno borbu za titulu
Mate Jakelić
Mate Jakelić Prije 2 dana
@Vladan Marjanović Ma sport je teška namještačina inače, ali Stipe je bio prvak, za razliku od Ngannou-a, i imao rekordne 3 uzastopne obrane naslova.
Vladan Marjanović
Vladan Marjanović Prije 8 dana
Cmizdrili su za revanš kad je Cormier nokautirao Stipu u prvoj rundi, a Ngannou je prežveo do kraja 5. runde, vezao 4 pobede na najdominantniji mogući način i "nije zaslužio da se opet bori sa Stipom" jer balkanska seljana nagađa kako "Ngannou nije dovoljno napredovao u međuvremenu".
ZgemboAdislich
ZgemboAdislich Prije 9 dana
Al ti nisi stipe
Podcast Inkubator #552 - Rale i Bloger Krule
2:28:26
Podcast Inkubator
Pregleda 169 tis.
Valentino - AI MAMI
2:34
IMPERIA
Pregleda 1,2 mil.
Đorđe Balašević - D-moll (Official lyric video)
4:13
Podcast Inkubator #544 Q&A 334 - Marko i Jakob Kosić
53:21
Podcast Inkubator #544 - Marko i Jakob Kosić
1:36:36
Podcast Inkubator
Pregleda 26 tis.
A1 Nogometni Podcast #55 - Romeo Jozak
1:38:56
Podcast Inkubator
Pregleda 22 tis.
Valentino - AI MAMI
2:34
IMPERIA
Pregleda 1,2 mil.
Đorđe Balašević - D-moll (Official lyric video)
4:13